Projectmanagement

APS Media heeft ervaring met interim- en/of projectmanagement in diverse organisaties. Heeft u een tijdelijk bezettingsprobleem of een project waarvoor u zelf geen mensen vrij kunt maken?
Dan kunnen wij mogelijk iets voor u betekenen. Hierbij kunt u denken aan de volgende projectwerkzaamheden.

Tenders en Europese aanbestedingen

Het uitwerken van een Europese aanbesteding of niet openbare tender, zowel voor de aanbestedende partij als voor inschrijvers op een aanbesteding, die niet de expertise en/of tijd hebben om deze zelf uit te werken.
APS Media heeft in de afgelopen jaren veel complete aanbestedingen geschreven voor grafische werkzaamheden.

Huisstijl management

Wij inventariseren het gebruik van uw huisstijl door de gehele organisatie en geven advies over een juist  gebruik van de huisstijl. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en het beheer van uw huisstijl verbeteren en vereenvoudigen.
Het ontwikkelen van een compleet nieuwe huisstijl kunnen wij ook voor u verzorgen. Het inrichten van een online bestel- en voorraad applicatie is daarbij ook een mogelijkheid die vooral bij grote organisaties, met meerdere vestigingen en bestellers veel gemak en voordeel oplevert.
Bij dergelijke projecten realiseren wij ook vaak forse besparingen door een gericht inkoopadvies.

Certificeringstrajecten

In deze tijd stellen grote accounts steeds vaker de eis dat leveranciers gecertificeerd zijn. Certificeringstrajecten kosten veel tijd, die er intern in de organisatie vaak niet is. Daarbij is enig afstand tot de organisatie een pre om dit soort trajecten daadkrachtig en succesvol vorm te geven. Het kan daarbij gaan om ISO certificeringen met betrekking tot kwaliteit of milieu, een FSC certificering of een MVO-ARBO gerelateerd systeem dat opgezet moet worden.

Interim management

De tijdelijke aanvulling van het ordermanagement (traffic) of de aansturing van een afdeling kunnen wij ook voor u invullen als u voor een periode behoefte heeft aan extra mankracht in uw organisatie.
Voor al dit soort werkzaamheden kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

Contact