Over ons

Wij zijn flexibel en zeer gedreven in het organiseren van communicatietrajecten en mediaproducties. Voor elk project vormen wij een projectteam met specialisten die voor een maximaal resultaat gaan voor onze opdrachtgevers.

Communiceren is doorgaans niet de core-business van een organisatie. Profit of non-profit, in beide gevallen gaat de communicatie over producten en/of diensten en dient zowel interne als externe communicatie vlekkeloos en zo kosten efficiënt mogelijk te gebeuren. APS Mediamanagement werkt vanuit dat besef. Zowel in print en druk als via web georiënteerde oplossingen zoals portals die klant eigen worden ingericht, bewaken wij de huisstijl, maximaal gebruikersgemak en een optimale workflow.

APS Mediamanagement garandeert de meest passende oplossing voor elk vraagstuk. Het spectrum is breed en we noemen er graag enkele; offset druk in plano en rotatie, digitale en gepersonaliseerde print, DM- en mail toepassingen, klanteigen bestelsystemen, online voorraadbeheer, web-to-print oplossingen, warehousing en maximale flexibiliteit in fulfilment en logistieke dienstverlening. Het spreekt voor zich dat één aanspreekpartner voor een heel scala aan producten en diensten van specialisten, een optimale prijs/prestatie verhouding met zich meebrengt. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer (middel)grote organisaties de weg naar APS Mediamanagement weten te vinden. Voor aanvullende informatie of een offerte op maat: 0523 676 153 of mail naar info@aps-mediamanagement.nl

Ambitie

Wat is er mooier dan je klanten in de volle breedte tevreden te kunnen stellen? Of zelfs een voorsprong te geven? APS Mediamanagement heeft de ambitie om haar dienstverlening in communicatie en marketing af te stemmen op de mogelijkheden van deze tijd. We gaan in de toekomst onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers verder faciliteren in concept, print, media en applicatietechnieken. Nieuwe digitale middelen koppelen aan doelgroepcommunicatie. Een uitdaging voor vandaag en morgen die we graag samen met onze opdrachtgevers aangaan.

Contact